Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul

IPJ Cluj, despre activităţile prilejuite de Ziua Poliţiei Române

Aiţilop
Tools
Typography

Pe parcursul întregii săptămâni am organizat și vom derula, în continuare, activități prilejuite de Ziua Poliţiei Române 2023 - Sărbătorim alături de comunitate.

Întâlnirea noastră săptămânală Coffee with a cop care are scopul de a ne apropia de comunitate și de a veni în ajutorul acesteia, nu putea să nu aibă loc și de această dată.

În cadrul acestei ediții aniversare l-am avut alături pe șeful Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, domnul chestor de poliție Mihai Rus.

Subiecte interesante precum riscurile și misiunile specifice activității, dar și adaptabilitatea colectivului de polițiști la nivelul cerințelor comunității au fost dezbătute într-o manieră destinsă, completată de energia și ambianța urbană.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS