Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sun, Jun

Acţiunea poliţiştilor din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A3 pentru combaterea vitezei excesive

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 1 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A3 au desfășurat o acțiune pe tronsonul de autostradă A3 Câmpia Turzii - Nădășelu, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea nerespectării regimului legal de viteză, una dintre cauzele principale generatoare de accidente rutiere.

În intervalul orar 14.00-17.00, au fost verificate 79 autovehicule, iar în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere, 4 dintre acestea pentru depășirea vitezei maxime admise. De asemenea, a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Exemplu:

  1. Un conducător auto, în vârstă de 45 de ani, care a efectuat manevra de depășire a unui autosturism în zona de acțiune a indicatorului “depășirea interzisă” a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei, fiind dispusă și măsura suspendării dreptului acestuia de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.
  2. Un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani a fost înregistrat  în timp ce rula cu viteza de 211 km/h. Conducătoarea auto a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.320 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 120 de zile, fără drept de circulație.
  3. Un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost înregistrat cu viteza de 230 km/h. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valore de 1.305 lei. Totodată, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile, fără drept de circulație.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS