Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct

L-AȚI  VĂZUT? Nicolae Lingurar a plecat voluntar de la domiciliu în 31 martie...

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizată cu privire la faptul că LINGURAR NICOLAIE, în vârstă de 72 de ani, a plecat voluntar la data de 31.03.2023, de la domiciliul situat în localitatea Sumurducu, intenționând a se deplasa în comuna Dragu, din județul Sălaj și nu a revenit.

Din verificările efectuate s-a constatat că nu a ajuns la locația unde intenționa să se deplaseze.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativă - 1.80 m și 80 de kg. Avea un tatuaj pe antebrațul drept cu inscripția "LIVIA" .

La momentul plecării purta o căciulă de culoare gri, trening format dintr-o bluză și pantaloni de culoare neagră, o geacă de culoare neagră, o pereche de bocanci negri cu roșu și avea asupra sa o sacoșă de culoare albastră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS