Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

44 de sancţiuni contravenţionale doar în zona Câmpia Turzii. 5 permise de conducere au fost reţinute (alcool, depăşire şi viteză)

Aiţilop
Tools
Typography

În perioada 7-9 februarie, a.c., polițiștii județului Cluj au organizat acțiuni preventiv – reactive cu scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe raza localității Câmpia-Turzii și a Drumului Național 15 E60, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii, împreună cu cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală au acționat pentru a descuraja și diminua numărul abaterilor privind nerespectarea regimului legal de viteză, a neacordării priorității de trecere pietonilor, precum și a conducerii vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a indisciplinei pietonilor.

Au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, 27 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar alte abateri fiind aplicate cu preponderență pentru încălcarea prevederile legislative privind circulația altor participanți la trafic.

Au fost reținute 5 permise de conducere, unul dintre acestea pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, unul pentru încălcarea prevederilor privind manevrele de depășire, iar alte 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS