Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Ce putea face la aproape jumătate de veac de viaţă? A condus băut prin Câmpia Turzii şi acum e cercetat pentru innfracţiune

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Cosbuc din aceeași localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, celui în cauză i-a reieșit o concentrație de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care polițiștii l-au condus pe bărbat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS