Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr

Dosar penal cu şnur de mărţişor pentru conducere fără permis

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 1 martie a.c., în jurul orei 03.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Secția 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au depistat în trafic un conducător auto de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe un drum local de pe raza comunei Tritenii de Sus, deşi nu deţinea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS