Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Bărbat găsit mort în Turda pe scara exterioară a unui imobil

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 7 martie, in jurul orei 10.45, politistii din cadrul Politiei municipiului Turda au fost sesizati telefonic despre faptul ca pe strada Razboieni, din municipiu, pe scarile exterioare ale unui imobil se afla o persoana inconstienta. La fata locului s-au deplasat echipaje de politie si medicale, fiind constatat decesului persoanei.

In fapt, este vorba despre un barbat, in varsta de 47 de ani, din municipiul Turda. Pe corpul barbatului nu au fost gasite urma de violenta, cadavrul fiind transporat in vederea efectuarii necropsiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS