Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Minora dispărută. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 13.03.2020, orele 19:40, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din Cluj-Napoca cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiica sa Pintea Alina-Florina, în vârstă de 9 ani, a dispărut din zona Pieței Gării.

Semnalmentele minorei dispărute:

  • aproximativ 1,20 m înălțime,
  • păr lung castaniu
  • ochi căprui
  • are o aluniță pe obrazul drept

La data dispariției, minora purta părul prins în coadă la spate, era imbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni roșii, pantofi sport de culoare roz.

Ultima dată a fost văzută urcând în autobuzul cu nr. 9 din statia CTP Piața Gării.

Persoanele care pot oferi informații despre minoră sunt rugate să apeleze numărul unic de Urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS