Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

O turdeancă a plecat ieri la serviciu şi nu a mai revenit

Aiţilop
Tools
Typography

O femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, s-a deplasat la locul de muncă în municipiul Cluj-Napoca, în data de 16 martie şi nu s-a mai întors la domiciliu.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 16 martie a.c., Bucşa Iuliana, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, s-a deplasat la locul de muncă, în municipiul Cluj – Napoca şi  nu s-a mai întors la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute - înălțime aproximativ 1.60 cm, circa 60 - 65 kg, păr brunet, lung, ochi  verzi, faţa rotundă, ten măsliniu.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni tip colanţi de culoare albă cu buline negre, cizme de culoare negră şi ghiozdan de culoare gri.  

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, "Femeia dispărută a fost identificata de catre politisti pe raza municipiului Cluj-Napoca".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS