Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr

Poliţia Turda a modificat conceptul de distanţare socială aşa cum era el înţeles pe strada Margaretelor

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 4 aprilie a.c., Poliția municipiului Turda a desfășurat o acțiune pe strada Margaretelor din municipiul Turda.

Acțiunea a avut drept scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, respectarea restricțiilor de circulație impuse și tragerea la răspundere a celor care nu respectă ordonanțele militare in vigoare.

La sosirea echipajelor, persoanele care se aflau pe stradă au intrat în locuințe.

La acțiune au participat alături de polițiști, militari și lucrători din cadrul Poliției Locale Turda.

Pentru evitarea ieșirilor din locuințe fără un motiv întemeiat, un echipaj de poliție va rămâne în permanență în această zona din municipiu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS