Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Paula-Georgiana Cionta a fost găsită de poliţie la Câmpia Turzii

Aiţilop
Tools
Typography

Minora în vârstă de 17 ani care a fost dată dispărută în cursul acestei dimineţi a fost găsită în această seară de poliţişti în municipiul Câmpia Turzii în jurul orelor 19.00.

Acesta e doar unul dintr-un şir mai lung de cazuri de anunţare a unor dispariţii când cei dispăruţi pleacă voluntar şi nu de puţine ori este vorba de tineri. De aceea se ridică întrebarea dacă nu există sancţiuni în acest tip de situaţii când se pun autorităţile pe jar, cu atât mai mult în această perioadă de stare de urgenţă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, “măsurile de sancționare contravențională pot fi aplicate doar in cadrul legislativ”.

Cel puţin în cazul de faţă dinspre IPJ vine confirmarea că minora a fost sancţionată în baza ordonanţei militare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS