Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Un tricou numit dorinta

Agora
Tools
Typography

Un moment de adevărat brainstorming s-a întâmplat ieri, 7 aprilie, în curtea Liceului Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii.

La acţiunea derulată de o parte din elevii liceului în colaborare cu Compania de Salubritate Câmpia Turzii a ajuns şi administratorul public Petre Pop. Pentru că elevii au prins acţiunea într-un proiect - EcoEd - şi-au tras şi nişte tricouri în acest sens, tricouri pe care le-au îmbrăcat toţi pentru că - nu-i aşa? - tinerilor le place să fie diferiţi unii de alţii.
Ca semn al participării, deci, toţi au purtat câte un tricou. Cum elevii l-au văzut pe Petre Pop venind, automat au presupus că vine la muncă şi, pentru a-l integra în colectiv, au fugit repede cu un tricou pe care... Pe care doar i l-au înmânat.
Petre Pop a zâmbit de genul: "Ce-i cu ăsta? Ce credeţi că aş putea face cu el?". Ba chiar pentru a arăta verde-n faţă ce înseamnă un contrast adevărat a insistat să aibă o fotografie cu tricoul. Sau tricoul a vrut să-şi facă poză cu Petre Pop?!...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS