Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Concursul "Mozart" a avut si subtilitati demne de retinut

Agora
Tools
Typography

Festivitatea de premiere care a avut loc la finalul celei de-a şasea ediţii a concursului interdisciplinar "Mozart" a fost unul dintre cele mai bune prilejuri (sau "prileje", în cazul în care citeşte şi EBA nepoata, mai nou, puşcăriabilului Mircea - unchiul, nu bricul) pentru a spune lucrurilor pe nume.

Mai concret, profesorul Manuel Bălaj - cel căruia i se datorează, de fapt, existenţa concursului "Mozart" la Turda recunoştea că ediţia din 2014 a fost cea mai bună de până acum - deci concursul creşte în calitate permanent - dar că "au existat şi anumite lucruri neplăcute".
Cam om dintr-o bucată, Manuel Bălaj nu a lăsat lumea pe gânduri şi a şi explicat: "Există unii profesori cărora le-am spus «nu trebuie să veniţi, doar să anunţaţi elevii»... Există o şcoală - la care, de altfel, tin foarte mult - unde există o doamnă - sper că e doamnă - profesoară de educaţie muzicală care a refuzat să anunţe elevii că există «Micul muzician». Asta este...!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS