Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Misterele Turzii, dezvaluite! | GALERIE FOTO

Agora
Tools
Typography

O simplă plimbare prin Turda poate dezvălui zone misterioase, zone necunoscute. E aproape ca atunci când faci o călătorie spre fundul oceanului, unde descoperi lucruri, locuri şi vieţuitoare ascunse ochiului omului.

Aşa se întâmplă şi când te plimbi prin Turda: descoperi lucruri care par să fie ascunse ochiului uman. Adică prin "uman" nu ne referim la omul obişnuit, cel care se enervează zilnic şi care înjură praful, gropile şi factorii de decizie care parcă se încăpăţânează să nu facă nimic - ci ne referim la omul care este în postura de a lua decizii - că e vorba de consilier local, că e vorba de lucrător în administraţia locală - pentru că de ochiul acestui om par să stea ascune neregulile. Pentru că, ne gândim noi, dacă ochiul acestui om, factor de decizie, ar vedea neregulile, ne gândim că le-ar remedia. Deci noi aşa ne gândim, că nu le vede şi nici nu ne închipuim că le vede dar le ignoră, pentru că asta e fie rea voinţă, fie lentoare sau indolenţă şi asta parcă nu le-ar face cinste aleşilor noştri. De aceea noi credem că ei nici n-au observat străzile din Turda, aşa că pe o parte din ele o să le arătăm noi, poate-poate...

{gallery}2014/140823straziTurda1{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS