Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cine este oficialul care a fost la Zilele Comunei Tureni dar nu a urcat pe scena

Agora
Tools
Typography

...da, da... aşa de surprins o să rămâi de n-o să mai poţi să-ţi revii! Nici n-o să mai poţi mânca de surprins, o să-ţi rămână bolul alimentar suspendat, undeva pe tractul digestiv... Aşa că mai bine nu citi asta, că nu vrem să te avem pe conştiinţă, mai ales dacă părinţii n-au avut cum să se laude cu tine cât ai trecut prin şcoală.

Aşadar, iată cum, cu o imagine pe care pui o zonă neclară, amesteci un pic de mister (că love, sex and violence n-avem de unde deşi-s la mare căutare), plus nişte înşiruiri de cuvinte - menite să-i facă pe fraieri să-şi smulgă părul din cap dacă se ia curentul imediat ce au citit titlul şi introducerea dar n-au mai apucat să dea CLICK AICI - înseamnă pentru unii o ştire.
Din punctul nostru de vedere, rândurile astea n-au cum să-ţi schimbe viaţa. Nu ai cum să crezi că vei fi alt om citind aceste rânduri decât dacă eşti prost ca noaptea.
Da, într-adevăr, primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, a fost prezent la Zilele Comunei Tureni şi chiar a schimbat câteva cuvinte cu primarul comunei, Daniela Mănăilă, iar noi am reuşit să îl surprindem într-o fotografie sau în mai multe (depinde cine întreabă). Prezent alături de soţia domniei sale la eveniment, primarul Turzii nu a rămas, totuşi, până la momentul la care invitaţii au urcat pe scenă. Şi chiar nu contează aici de ce Tudor Ştefănie n-a rămas mai mult sau de ce nu a urcat pe scenă. nu asta e ideea...
Ideea e, în schimb, că pentru unii ştire înseamnă a spune nimic despre aproape nimic. Totuşi, mai ingrijorător e că "botanişti" sunt câtă frunză şi iarbă iar cel mai caraghios e că, după ce dau CLICK AICI SĂ VEZI CE N-AI MAI VĂZUT se şi apucă de răţoit prin comentarii înjurând la autorii "ştirii" şi înjurând site-ul pe care au intrat.
Păi, idiotule dragă, nu te mai da aşa cu capul de pereţii internetului şi nu mai înjura la cei care ţi-au tras-o. Eşti victima propriei tale acţiuni: tu cu mânuţa ta ai dat CLICK AICI CA SĂ NU MORI PROST, aşa că dacă ai muşcat-o nu mai umple monitorul sau touch-ul "smartfionului" cu zoaie şi nu-i mai da în mă-sa pe cei care fac trafic de net de pe urma unor fraieri ca tine, pentru că la faza asta tu eşti păcăliciul, scumpete!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS