Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Inca un pic pana la discursul de Oscar. Un pic mai mult

Agora
Tools
Typography

Unul din momentele distincte de la premiera scurt metrajului "Aimée" de la Turda a fost cel în care cei implicaţi în realizarea lui au fost prezentaţi publicului prezent la premieră.

Cei mai tineri dintre cei implicaţi au fost principalii actanţi ai filmului: Camelia Terec şi Ovidiu Cămărăşan. Şi, pentru că, inevitabil, trebuia să adreseze câteva cuvinte, amfitrionul Cerasela Libeg i-a invitat să spună ce impact a avut asupra lor experienţa la care au fost părtaşi.

Prima care a răspuns a fost Camelia Terec: "Păi n-am ştiut că am filmat noi. Am uitat... Nouă ne-a plăcut că am filmat, că ne-au ales pe noi... Ne-a părut bine, numai chestia a fost când am văzut pe... pe ecran... parcă n-am filmat noi. La filmări am făcut, practic, ce ne-a spus domnul Cosac... Parcă eram pe versuri şi când închideam ochii şi când îi deschideam... parcă recitam poezii, aşa, din ochi... nu ştiu, nouă ne-a plăcut...".

Mult mai reţinut şi mai bine ancorat în eleganţa şi maturitatea momentului a fost Ovidiu Cămărăşan: "Vreau să le mulţumesc celor doi că ne-au oferit această ocazie, să transpunem versurile într-un... eseu...".

Cumva în ajutorul lor a venit şi regizorul Ovidiu Cosac, care a dezvăluit din munca dusă în spatele camerei de filmat, cum ar fi faptul că cei doi au primit indicaţii "la milimetru".

Unii spun că a fost de la emoţii taman când noi ne gândeam că a lipsit şi altceva, nu doar experienţa. Dar cum, într-un cadru mai puţin formal, Ovidiu Cosac şi-a permis extravaganţa de-a se amuza spunând că premiera scurt metrajului "Aimée" nu e decât primul pas spre Hollywood, aşa ne permitem şi noi să ne închipuim că discursul vedetelor e pe drumul cel bun înspre a se face un "discurs de Oscar" când creşte mare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS