Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Thu, Jun
100 New Articles

Jos Antonescu!

Agora
Tools
Typography
Stimaţi cetăţeni! Proaspăt debutata campanie a PD-L pentru referendumul din 29 iulie a început prost – părerea mea... Trecem peste capitularea în alb şi ne referim la altceva.
Cel mai probabil în laboratoarele PD-L a existat varianta, dar dacă apăelează la ea prea târziu, s-ar putea să fie... prea târziu (Doamne fereşte!). De aceea insist, INSIST ca PD-L, dacă vrea să aibă succes, să înceapă de pe acum cu ceea ce trebuia demult făcut, încă dinainte de Revoluţie: Jos Crin Antonescu!
Ar fi păcat să nu fie aşa!
Conform unei bune tradiţii româneşti, mâţa moartă se aruncă ÎNTOTDEAUNA în grădina altuia. Nu se poate ca cei de la PD-L să nu ştie asta, mai ales în urma experienţei vaste pe care o au în domeniu. Dintotdeauna pedeliştii, în frunte cu conducătorul lor suprem, preşedintele sub acoperire Traian Băsescu, au ştiut unde trebuie aruncată pisica. Nu se poate ca acum să nu ştie: Antonescu este de vină!
Cu orice preţ trebuie ca cetăţenii să ştie că Antonescu trebuie discreditat şi, odată cu Antonescu, şi Gheorghe Gheorghiu Dej. Nu contează că e vorba de alt Antonescu, oamenii oricum fac asocieri şi de aceste asocieri trebuie să se profite.
Antonescu trebuie discreditat cu orice preţ, foarte, foarte mult, pentru că abia aşa o să se vadă şi Băsescu în toată gloria şi strălucirea lui, un Băsescu pe care PD-L îl vrea în continuare în fruntea statului. Şi nu uitaţi: niciodată nu contează ce-a făcut, de exemplu, Traian Băsescu (indiferent dacă a făcut bine sau rău). Întotdeauna contează ce au/n-au făcut ceilalţi! Ei trebuie scoşi în evidenţă ca exemple negative şi abia astfel se eliberează culoarul pentru SUPREMUL, pentru VEŞNICUL.
Traian Băsescu nu are nevoie de campanie de susţinere pentru că e popular, e jucător, el face băi de mulţime – mai nou cu colacul, că valurile sunt mai mari şi e mai periculos – el este imaginea României aşa cum e ea, e oglindirea fidelă a ţării care l-a votat şi care, ca o sevă, a răsărit în el.
Dragi susţinători ai lui Traian Băsescu nu uitaţi: aţi greşit ţinta, nu Băsescu trebuie adus în prim plan, pentru că el se descurcă şi singur la umbră, CEILALŢI trebuie călcaţi pe cap. Nu se poate ca acum, în cel mai important moment pentru preşedintele suspendat, să nu se păstreze tradiţia de-a da vina mereu pe celălalt! Hai, măi, chiar nu aţi învăţat nimic din exemplele date mereu de Traian Băsescu, cel care niciodată nu a putut face nimic – chiar şi când era la putere – pentru că întotdeauna CEILALŢI nu îl lăsau?
Treziţi-vă, susţinători ai lui Băsescu! Preşedintele suspendat are acum, mai mult decât oricând, nevoie de voi să-i umiliţi pe ceilalţi. Nu-l dezamăgiţi! Jos Antonescu, ce dreaq!
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS