Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Pozitia lui Gelu Florea fata de interventia consilierului Dorel Corpodean

Agora
Typography

Cu precizarea că foarte multe comentarii nu are de făcut deoarece "majoritatea spuselor domnului Corpodean sunt niste neadevaruri (...) mari!", Gelu Florea ne-a trimis, în scris, poziţia sa pe care o prezentăm, în forma în care a fost trimisă, mai jos:

„Consider că ceea ce s-a intamplat in Consiliul Local este un lucru foarte grav, nu atat prin prisma faptului ca nu mi s-a dat dreptul la replica, pentru ca a fost evident mai dinainte ca alesii USL-PPDD au o atitudine dictatoriala, ci a faptului ca domnul Corpodean a incercat sa-si rezolve o problema personala, respectiv o rafuiala cu ziarul TurdaNews, implicand Consiliul Local ca institutie, care in viziunea sa ar trebui sa ma constranga, financiar sau in alt mod, sa fiu mai atent atunci cand scriu la adresa „coalitiei”, dupa cum s-a exprimat consilierul Corpodean. Spun ca era o rafuiala personala, pentru ca o plangere prealabila nu are ce cauta in Consiliul Local, care nu este o institutie pentru a analiza astfel de fapte, chiar daca s-ar fi produs. Insa, repet: acuzatiile sale sunt total nefondate si chiar deplasate!
Cred ca rabufnirea sa a venit in urma reactiei pe care TurdaNews si eu personal am avut-o, in mod public, dupa ce m-a amenintat in public la stadion, injurandu-ma si adresandu-mi cuvinte de cea mai joasa speta, de fata cu zeci de oameni (printre care erau si doi-trei oameni din presa, dar care nu au mentionat nimic, probabil de teama), in conditiile in care eu nu i-am spus nimic! Ba mai mult, i-a incitat si pe jucatori sa ma bata! In privinta sumelor de bani pe care TurdaNews le-ar incasa, cifrele vehiculate de dansul sunt departe de adevar. Nu ma deranjeaza sa fie controlate contractele, modul lor de derulare si ce mai vor ei, insa consider ca acest lucru trebuie facut pentru toata mass media, aplicandu-se aceleasi reguli, nu numai pentru TurdaNews. Sunt multi care incaseaza sume mai mari, fara a avea date privind audienta, certificate oficial, sau studii demografice platite, asa cum se solicita in Ghidul achizitiilor publice in sfera publicitatii, asa ca nu eu voi fi acela care ar avea mai tare de suferit, pentru ca nu am de cem decat in cazul in care se face un abuz. Si daca tot vorbim de verificat contracte, cred ca ar trebui sa se verifice si contractul incheiat de Serviciul de Asistenta Sociala din Primaria Turda, cu firma unde director este domnul Corpodean (n.a. pentru depozitarea si distribuirea ajutoarelor sociale), pentru ca aici e vorba de un caz care intr-adevar este grav: incompatibilitatea domnului consilier Dorel Corpodean, conform legii privind sanctionarea faptelor de coruptie!
Nu este normal ca un consilier local sa aiba o asemenea pozitie de intimidare la adresa mass media, motivand ca s-a scris ceva ce lui nu-i convine!”

De asemenea, Gelu Florea a mai pus la dispoziţie şi un link: http://turdanews.net/articole/politic/22345-consilierul-local-dorel-corpodean-vrea-sa-implice-consiliul-local-intr-o-rafuiala-personala-a-sa-cu-turdanews.html.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS