Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Alexandru Cordos, despre incidentul din familia lui Mircea Irimie | AUDIO

Agora
Typography

Prezent duminică, 25 noiembrie, la Turda, senatorul Alexandru Cordoş - candidat USL pentru un post de senator în colegiul în care se află Turda - s-a referit la evenimentul petrecut cu o seară înainte.

La finalul discursului pe care l-a avut în cadrul conferinţei de presă organizată de USL la sediul PSD Turda, Alexandru Cordoş şi-a exprimat punctul de vedere în legătură cu evenimentul în care a fost implicat fiul candidatului Mircea Irimie.
Aveţi, mai jos, citatul cu referirea făcută de Alexandru Cordoş, precum şi suportul audio.

"...Şi aş vrea să mai spun doar două cuvinte, scurte, în legătură cu evenimentul de aseară... o să revenim la o conferinţă de presă în zilele următoare... Vreau să vă spun doar atât: înţeleg emoţia unui părinte, sunt, în primul rând, părinte, sunt tată a doi copii, însă n-am să înţelg niciodată modul în care un părinte poate să îşi folosească prorpii copii în scopuri electorale. N-am să înţeleg niciodată când... sau cum un om, care are aspiraţii să îi reprezinte pe turdeni şi pe toţi copiii din Turda alege un mod mincinos de a acţiona într-un moment în care s-ar putea chiar el să fie vinovat de acele lucruri.
Poliţia să îşi facă datoria! Le cer poliţiştilor să ducă până la capăt această anchetă, le cer să informeze public cetăţenii din Turda asupra celor întâmplate, iar în rest, noi ce avem de spus pe viitor vom spune în faţa dumneavoastră, vom spune în faţa cetăţenilor şi, în orice caz, scopul nostru este să facem un alt tip de politică, o politică a cetăţenilor, o politică a celor din jurul nostru pentru că, până la urmă, aicea trăim şi ne interesează să trăim mai bine astăzi şi nu mâine, nu peste mulţi ani, cum vin unii şi ne spune... ne spun."

{mp3}2012/11/cordosIrimie{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS