Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Păunel Tişe continuă cu invectivele: “Prefectul incompetent slugoi al PSD sabotează proiectele clujenilor”

Agora
Tools
Typography

Fostul pedelist (actualmente mare liberal), constinuă să îşi şlefuiască în permanenţă limbajul public direct de pe scaunul de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Astfel, fostul pedelist Păunel Tişe a mai emanat un comunicat trimis de pe adresa de e-mail a instituţiei al cărei preşedinte este - Consiliul Judeţean Cluj - şi pe care l-a semnat “PREŞEDINTE Alin Tişe”, adică a implicat funcţia pe care o deţine în atitudinea mai degrabă personală şi care nu prea are a face cu demnitatea de preşedinte al unui consiliu judeţean. Ca să nu mai amintim aici de nevoia de a scrie funcţia cu majuscule...

Dar să nu mai pierdem vremea şi să vă arătăm cu ce s-a mai murdărit la gură fostul pedelist (acum mare liberal) Păunel Tişe:

Incompetent și mincinos ordinar, politruc mărunt, slugoi al PSD, se face de râs în fiecare zi.
A trecut încă o zi din jocul murdar al PSD fără ca prefectul să ia măsurile legale.
Am solicitat și vom solicita în fiecare zi ca prefectul județului Cluj să convoace în regim de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a lua măsurile care se impun, având în vedere necesitatea majoră de a le implementa.
Constatăm în continuare că acest politruc politic al PSD sabotează permanent, ocupându-se practic de lucruri prin care încearcă să facă jocuri de interese ale unor personaje politice care doresc să distrugă acest proiect pentru considerații politice.
Adresele noastre sunt clare și elocvente: am solicitat convocarea de urgență a CJSU. Situația impune măsuri urgente iar prefectul sabotează aceste proiecte.
Vom face plângere penală. El nu poate refuza convocarea CJSU.
Îi solicităm încă o dată prefectului județului Cluj să convoace în regim de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.
PREȘEDINTE
Alin Tișe

Noi nu putem decât să îl felicităm pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj pentru efortul său permanent de a insista în a-şi prezenta mereu şi mereu caracterul şi, totodată, să îi felicităm pe cei care l-au votat şi care, suntem convinşi, sunt extrem de mulţumiţi (mai ales foştii pedelişti, acum mari liberali).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS