Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Comunicat PMP Turda

PMP
Typography

Avand in vedere speculatiile aparute in mediul public dorim sa facem urmatoarele precizari si clarificari:

Pentru participarea la scrutinurile electorale din anul 2024 singura alianta stabilita si aprobata de catre forurile statutare  de conducere ale Partidului Miscarea Populara este Alianta Dreapta Unita (USR-PMP-FD) .

Drept urmare si  la nivelul UAT municipiul Turda singura alianta pe care Partidul Miscarea Populara organizatia Turda o sustine este Alianta Dreapta Unita. Orice speculatie privind sustinerea altei formatiuni politice/alianta de partide nu este adevarata.

Participarea la actiuni electorale (altele decat cele aprobate ) ale unor membrii PMP Turda se face in nume propriu,fara aprobarea si  implicarea Partidului Miscarea Populara si are ca si consecinta, in conformitate cu statutul si regulamentul de organizare si functionare al Partidului Miscarea Populara,pierderea calitatii de membru.

Misiunea Partidului Miscarea Populara este de a de a opri jaful din banii publici, de a reduce taxele şi de a lăsa banii în buzunarul oamenilor care muncesc cinstit. Ne delimitam ferm de orice actiuni extremiste si xenofobe care nu isi au locul intr-o tara europeana.

Îi așteptăm așadar alături de noi pe toți cei care gândesc și doresc să se implice în construcția unui veritabil proiect modern și reformator de dreapta

"Nu-i lăsa să-ţi fure viitorul. Alege România modernă." este sloganul cu care Dreapta Unită merge în faţa alegătorilor la alegerile europarlamentare şi locale de pe 9 iunie.

Turda

13.03.2024

Cu stima

Comitetul executiv local de coordonare PMP Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS