Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Thu, Jun
100 New Articles

PMP Turda are un nou preşedinte: acelaşi!

PMP
Typography

Vineri după-amiază, organizația locală a PMP Turda și-a ales noua conducere statutară, respectiv noul Consiliu Executiv Local.

În funcția de președinte a fost ales consilierul local Adrian Nap, care a condus interimar organizația locală spre succesul de la alegerile locale, când PMP a obținut 13% din voturile turdenilor, unul dintre cele mai mari procente din țară.

Pentru funcția de vicepreședinte au fost aleși:  Alexandru Faur, Cosmin Grigoriu, Viorel Hontilă, Valer Miclăuș, Emil Mihai Moldovan, Ioan Murea, Iuliu Nagy, Minerva Ploscar și Alexandru Vaida.

În pozițiile de secretari executivi, conform voturilor exprimate de membrii PMP Turda, sunt: Iosif Bucur, Virgil Cherecheș, Ovidiu Deac, Viorica Ghișa, Robert Kolozsi, Bela Miko, Crina Pasc, Monica Podar și Mariana Vamanu.

Funcția de secretar general i-a revenit consilierului local Radu Zoltan, iar cea de trezorier lui Ilie Săvan.

La aceste alegeri au fost prezenți: Președintele Regional al PMP- deputatul Adrian Todoran (supravegherea voturilor), Președintele PMP Cluj – senatorul  Cristian Vasile Lungu și Secretarul General al PMP Cluj –Ioana Aurora Boca.

Precizăm că Emil Moldovan, care este consilier local din partea PMP Turda, nu a candidat pentru nici o funcție politică, în cadrul organizației locale, fiind director adjunct al Școlii ”Horea, Cloșca și Crișan”, poziție din care îi este interzis să dețină funcții politice în cadrul unui partid politic.

Noua conducere a PMP Turda va continua politica pro-cetățean pe care am adoptat-o până acum, cea mai mare izbândă a consilierilor PMP fiind reducerea impozitelor locale, începând cu anul 2018, fiind prima inițiativă de acest gen, concretizată printr-o hotărâre adoptată de Consiliul Local Turda. Noua conducere își propune creșterea procentului de 13%, obținut la alegerile locale din anul 2016, iar acest lucru îl putem realiza dacă vom convinge că singura noastră politică este binele turdenilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS