Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Alianta Crestin-Liberala PNL+PDL Campia Turzii multumeste alegatorilor pentru votul exprimat si-i chema sa voteze masiv pe 16 noiembrie

Diverse
Typography

- comunicat -
Alianţa Creştin-Liberală PNL+PDL mulţumeşte alegătorilor din municipiul Câmpia Turzii pentru votul exprimat.

Victoria zdrobitoare şi impresionantă a candidatului Klaus Iohannis la Câmpia Turzii, arată maturitatea politică a locuitorilor din municipiul nostru şi susţinerea fermă a acestora pentru o schimbare radicală a modului de a se face politică în România.

Seriozitatea, înclinarea pentru fapte mai multe şi vorbe mai puţine, susţinerea categorică pentru ideea de justiţie şi ideea statului de drept sunt doar câteva din argumentele pentru care cetăţenii municipiului Câmpia Turzii îl doresc pe Klaus Iohannis în funcţia de Preşedinte al României şi îl resping totodată pe candidatul partidului corupt PSD.

Aşa cum s-a văzut, organizarea proastă a alegerilor de către Guvernul Ponta, la nivel central şi local, a ţintit îngreunarea votului alegătorilor, atât în ţară cât şi în străinătate. Pentru aceste grave deficienţe, primul ministru Victor Ponta trebuie să îşi depună demisia.

Pentru ca victoria să fie reală şi deplină, Alianţa Creştin-Liberală PNL+PDL îi îndeamnă pe cetăţenii municipiului Câmpia Turzii să participe la votul din 16 noiembrie într-un număr cât mai mare, votul masiv al Transilvaniei pentru Klaus Iohannis fiind speranţa pentru salvarea României din ghearele baronilor PSD şi ale corupţiei sistemice din ultimii ani.

Lojigan Dorin Nicolae şi Haiduc Cristian,
Copreşedinţi ACL

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS