Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

4-4-4: Cadouri de la Mos Craciun

Diverse
Typography

Probabil că titlul vi se pare de neînţeles. Ce înseamnă asta? Că e rolul nostru să desluşim care sunt "meandrele concretului" acestui titlu. Aşadar:

Nişte copii au primit ieri, 17 decembrie, nişte cadouri de la Moş. De la Moş Crăciun.

Numărul de copii care au beneficiat de cadouri a fost de aproximativ 40. Deci câte zeci? 4.

Copiii erau din două clase a IV-a. Deci ce an de studiu în şcoală erau copiii? 4.

Nu în ultimul rând, copiii urmează cursurile la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" din Turda. Dar cum se numea această şcoală înainte de purta numele marelui om de cultură. Păi se numea Şcoala Generală Numărul... 4.

Deci gata cu explicaţiile?...

Bun...

Aşadar, un număr de aproximativ 40 de copii de clasa a IV-a de la şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" din Turda au susţinut ieri, 17 decembrie, un mic program artistic în spaţiul în care îşi are sediul şi asociaţia APSADO, de pe strada Republicii din Turda.

Programul lor nu a fost unul neapărat simplu, acesta conţinând colinde, poezii, cântece de Crăciun şi o scenetă, toate acestea fiind aplaudate de cei prezenţi la eveniment.

Pe de altă parte, evenimentul a fost făcut posibil nu doar prin efortul copiilor şi al celor care i-au pregătit, dar şi prin efortul depus de membri ai organizaţiei PSD Turda care, din banii organizaţiei, au pus sută de la sută până au făcut peste 1.000 de lei pentru a putea achiziţiona darurile ce au fost, mai apoi, împărţite copiilor de către Moşul care abia aştepta să îşi facă datoria de Moş şi să aducă bucurie în sufletele elevilor.

Ca reprezentanţi ai organizaţiei care a avut grijă ca elevii să îşi primească darurile de la Moş Crăciun, la eveniment au fost prezenţi, printre alţii preşedintele PSD Turda, Cristian Matei, consilierii locali Emil Molnar şi Nicolae Roş sau Gianina Ciobanca, reprezentând organizaţia de tineret a PSD Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS