Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Remus Filip, noul presedinte al PNL Campia Turzii - NU!

Diverse
Typography

Cu doar câteva zile în urmă un anunţ/zvon postat pe reţeaua de socializare facebook îşi propunea să facă furori, anunţ/zvon îl dădea drept june de luat în seamă pentru o funcţie pe tânărul Remus Filip.

Cât despre furori, nu ne propunem aici să ne referim la cât de adânc şi pe cine a reuşit să influenţeze acest anunţ/zvon încât să dea cu bombe. (Apropo, zilele astea am fost abordaţi pe stradă de tineri răsăriţi dintr-o anumită etnie care, când treceai pe lângă ei, se apropiau şăgalnic de urechea ta şi îţi şopteau un îndemn exploziv: "Bombe, avem bombe, nu vrei?". Instinctiv îţi venea să îi întrebi "Da' petarde nu ai?" însă când te uitai la domnişoarele care erau cu ei - implicate tot în comerţul ilicit cu materiale pirotehnice - întrebarea devenea inutilă).

Anunţul postat de un utilizator cu nume de cod cont Larisa Iuria suna cam aşa:
"In urmatoarea perioada se vor produce schimbari in conducerea PNL Campia Turzii. Viitorul presdinte va fi Remus Filip,
Grupului pentru Schimbare In PNL s-a intalnit astazi.
In urmatoarea perioada se vor produce schimbari in conducerea PNL Campia Turzii. Viitorul presdinte va fi Remus Filip, actual consilier local si unul din cei mai influenti oamnei din PNL Campia Turzii. Este sustinut de majoritatea membrilor organizatiei. In urmatoarea perioada I se va propunere o retragere discreta lui Lojigan, in caz contrar va fi inlaturat democratic.Sursele sunt din partea Grupului pentru Schimbare In PNL".

Lipsa de diacritice şi agramatisul de care a dat dovadă utilizatorul contului le-am păstrat ca nu cumva s-o îmbulinăm taman de sărbători dacă se bosumflă Larisa Iuria că i-am mânjt textul cu nişte corecturi.

Evident că am luat legătura atât cu Remus Filip (consilier local PNL, fost consilier local PD-L) cât şi cu Dorin Lojigan (consilier local PNL, fost consilier local PNL, fost viceprimar PNL). Cum era normal, fiecare dintre ei au avut câte ceva de precizat. Şi chiar dacă principalul scos la interval era Remus Filip, de contactat i-am contactat în ordinea descrescătoare a vârstei.

Redăm în continuare fragmente suficiente din puţinul pe care l-au spus fiecare în aşa fel încât să vă faceţi singuri o părere.

Dorin Lojigan
"E un cont fals. E o poză luată de pe un site. A fost făcut mai demult să mă atace, să mă discrediteze. Acuma vad ca au început iară. Merg pe principiul «divide et impera»...
Conform noului statut alegerile vor fi în 2017. Până atunci va fi o conducere bicefală, asigurată de mine şi de Haiduc (Cristian Haiduc, fost preşedinte PD-L Câmpia Turzii - n.r.) şi nu are cum să fie alegeri sau numiri de preşedinţi interimari.
Când a apărut noi eram în şedinţă de BPM, ca de sfârşit de an, şi au început să sune telefoanele şi ne uitam unii la alţii că nu ştiam ce se întâmplă. După ce am văzut cine a lansat povestea, e clar...".

Remus Filip
"Încă eram la şedinţă - că am avut o şedinţă comună - şi eram cu Dorin şi vine ba unul ba altul şi ne zice.. Marian dragă, io nici n-am facebook. Nu pot să-mi dau seama ce-i şi chiar am vorbit şi cu Dorin..
Nu ştiu ce cont este, cred că-i făcut numai să bage zâzanie între noi.
Poza mea pe care au pus-o e aia de pe site-ul Primăriei.
Noi nu avem alegeri decât după locale. Acuma sunt doi copreşedinţi: Dorin (Lojigan - n.r.) cu Cristi (Haiduc - n.r.)".

Cel puţin într-un singur sens putem să fim de acord cu Dorin Lojigan: ideea e discreditarea lui Lojigan. Şi asta e cât se poate de clar cel puţin dacă se face o comparaţie a fotografiilor postate. Aşadar e clar că Larisa Iuria a vrut să-i sufle-n fund lui Remus Filip ca să-l ridice-n slăvi de sărbători (cu sau fără interes) din moment ce fotografia lui e una impecabilă, făcută profesionist, în care protagonistul arată elegant (adică "valabil", demn de luat în seamă) pe când fotografia cealaltă înfăţişează un Dorin Lojigan într-un costum de carnaval, la un eveniment de o asemenea factură, fotografie care să dea o tentă de hilar celui a cărui discreditare - cum spune Lojigan (cel care bănuieşte PSD-ul de astfel de practici) - s-ar dori.

Un lucru, însă, rămâne cert: contextual contează aşa de puţin cine este la Câmpia Turzii preşedintele partidului dus pe tavă pedeleului de Antonescu şi în care s-au aciuat fostele slugi sau pupile ale lui Băsescu! Însă la fel de cert este că unele lucruri par cusute cu aţă albă, aţă care pe unii îi induce în eroare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS