Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

De Dragobete "Turda Iubeste Romaneste"

Diverse
Typography

În data de 24 februarie 2015, Organizația Tinerilor Social - Democrați din Turda - TSD - organizează, cu ocazia sărbătorii de Dragobete, evenimentul "Turda Iubește Românește".

Prin acest eveniment dorim să reamintim românilor, în special tinerilor, semnificaţia Dragobetelui, să subliniem importanța păstrării tradițiilor românești și a faptului că avem propria noastră sărbătoare a dragostei, care merită să primească toată atenţia.

Evenimentul va începe de la ora 14.15 și se va desfășura pe pietonala din centrul orașului. Vor fi organizate diverse concursuri cu tematică specifică sărbătorii de Dragobete, iar participanții vor rămâne cu amintirea acestei zile prin imortalizarea momentului la Arcada Inimilor.

Îndrăgostiții sunt invitați sa posteze mesaje de dragoste pe pagina de facebook TSD Turda pentru a avea șansa de a caștiga premii inedite, pentru ei și jumătatea lor. Premiile vor fi acordate în cadrul evenimentului de Dragobete din data de 24 februarie.

Organizația Tinerilor Social - Democrați din Turda - TSD - vă asteaptă cu mult drag să celebrăm împreună tradițiile și folclorul românesc, de sărbătoarea dragostei!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS