Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Daruri de la tinerii conservatori, oferite inainte de Paste

Diverse
Typography

În datele de 10 şi 11 aprilie 2015, cu ocazia Sărbatorilor Pascale, membrii Tineretului Conservator Turda au dăruit sute de pachete cu ouă şi iepuraşi de ciocolată, copiilor întâlniţi în zona centrală a Municipiului Turda şi la Grădiniţa Socială pentru Copii Defavorizaţi a Aşezamântului "Acoperământul Maicii Domnului" din cartierul Oprişani.

pcActiune2Preţ de câteva ore, membrii TC Turda au retrăit momentele copilăriei şi bucuria de a dărui, iar în schimb au primit ca răsplată zâmbetele celor mici, spre satisfacţia părinţilor şi bunicilor care-i însoteau.

"Activitatea desfăşurată pe parcursul celor două zile alături de colegii mei ne-a demonstrat încă odata valoarea copilăriei şi ceea ce reprezintă copiii în vieţile noastre, cat de importantă este bucuria lor pentru noi, iar aceste aspecte ne motivează să organizăm şi pe viitor astfel de actiuni. Doresc să vă urez tuturor Sărbători Fericite, momente de linişte şi pace alături de familii şi de cei dragi!" spunea preşedintele Organizaţia de Tineret a Partidului Conservator Turda, Diana Eliza Tot.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS