Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Echipa cu care Cristian Matei vrea sa conduca PSD Turda spre victoria din 2016

Diverse
Typography

Conferinţa de alegeri a structurilor de conducere în cadrul organizaţiei PSD Turda nu a oferit neapărat surprize foarte mari cel puţin referitor la predictibilitatea rezultatului privind câştigătorul funcţiei de preşedinte al filialei.

"Am fost împreună, am fost uniţi, am câştigat multe bătălii politice - bătălii pentru schimbare - şi le vom câştiga şi pe cele de anul viitor pentru un oraş aşa cum le dorim cu toţii: un oraş modern, democratic şi prosper" au fost doar câteva din multele cuvinte pe care - la acel moment - candidatul la funcţia de preşedinte al PSD Turda, Cristian Matei, le adresa tuturor celor prezenţi la conferinţa de alegeri, celor cărora le cerea, deci, votul.

După ce Cristian Matei a expus în faţa colegilor şi invitaţilor modalitatea în care filiala turdeană a formaţiunii politice înţelege să meargă mai departe în următorul mandat şi felul în care trebuie să se muncească pentru a putea fi câştigate alegerile locale de anul viitor, amfitrionul întâlnirii - Remus Lăpuşan, preşedinte al PSD Cluj - a propus ca votul să se facă deschis, transparent, cât se poate de democratic, ca să nu existe niciun fel de dubiu.

"Vă propun să votăm liber, pentru că nu cred că este cazul să ne ascundem", spunea Remus Lăpuşan, prezentând apoi listele cu candidaţi la diversele funcţii din biroul de conducere al PSD Turda.

Astfel, în urma votului deschis, preşedinte al PSD Turda a fos reales Cristian Matei, funcţia de prim-vicepreşedinte revenindu-i lui Emil Molnar.

De asemenea, cei prezenţi la conferinţa de alegeri au fost de acord ca vicepreşdinţi ai PSD Turda să fie aleşi Dorina Arion, Bogdan Bobic, Traian Fărcaş, Cristel Frânc, Stelian Mărginean, Nicolae Roş şi Adrian Sălăgean. Alături de aceştia, din biroul de conducere al PSD Turda mai fac parte şi preşedintele organizaţiei de tineret, preşedintele organizaţiei de femei şi preşedintele organizaţiei de pensionari de la PSD Turda, funcţia de trezorier revenindu-i Monicăi Koti.

Conferinţa de alegeri a PSD Turda mai avea rolul să îşi desemneze candidaţii pentru conferinţa judeţeană care urma să aibă loc în câteva zile la Cluj-Napoca, astfel că cei prezenţi la întâlnirea de la Turda au fost de acord ca, pentru a asigura conducerea la nivel judeţean, Cristian Matei să candideze pentru funcţia de vicepreşedinte, Emil Molnar şi Nicolae Roş să candideze pentru funcţiile de membri în comitetul executiv judeţean, în timp ce Bogdan Bobic, Traian Fărcaş, Cristel Frânc, Stelian Mărginean, Mircea Piper, Adrian Sălăgean, Daniela Pârlea, Gianina Ciobanca şi Vasile Sârbu să deţină funcţii de membrii în consiliul judeţean al PSD.

Tot în ceea ce priveşte conferinţa judeţeană a PSD, cu ocazia întâlnirii de la Turda a fost aprobată şi lista de membri ai filialei turdene a PSD, de delegaţi care urmau să reprezinte organizaţia la conferinţa judeţeană, listă pe care se regăsesc 26 de persoane: Matei Cristian, Dorina Arion, Cristian Bobic, Vasile Boca, Simona Bolog, Magdalena Buciu, Gianina Ciobanca, Florin Cocuş, Gheorghe Cozea, Loredana Cozea, Traian Fărcaş, Cristel Frânc, Emil Ghig, Gabriela Hada, Cristina Hudrea, Stelian Mărginean, Diana Moldovan, Emil Molnar, Mihai Mureşan, Paul Năstase, Daniela Pasc, Daniela Pârlea, Mircea Piper, Nicolae Roş, Adrian Sălăgean şi Vasile Sârbu.

"Înainte de a vă spune că ce a fost mai uşor a trecut", spunea Cristian Matei proaspăt reconfirmat în funcţia de preşedinte, "vă spun foarte sincer: nu putem să fim diletanţi, nu putem să mergem decât la victorie".

În discursul său de final de întâlnire, reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Turda, Cristian Matei le-a mulţumit celor prezenţi că au avut încrederea şi curajul "să mergeţi în continuare cu mine" şi a făcut atât o scurtă radiografie a situaţiei actuale, cât şi o radiografie a locului PSD în situaţia actuală de la Turda, a rolului pe care partidul îl are la nivelul comunităţii şi ce trebuie să facă pentru a câştiga - ceea ce şi-a propus - în anul 2016.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS