Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Cristian Matei isi lanseaza candidatura joi, 25 februarie, la Teatrul "Aureliu Manea" Turda

Diverse
Typography

În data de 25 februarie 2016, începând cu ora 17.30, la Teatrul ,,Aurel Manea" Turda, va avea loc lansarea candidaturii președintelui PSD Turda, Cristian Octavian Matei, pentru funcția de primar al municipiului Turda.

"Cunosc foarte bine problemele grave cu care se confruntă populația Turzii, iar proiectul meu de a transforma acest oraș este construit pentru a soluționa aceste probleme. Strategia mea este bazată pe soluții care vor avea ca efect transformarea Turzii într-un oraș european, democratic și prosper. Obiectivul meu ca om politic a fost întotdeauna de a sluji interesul general al comunității locale în conformitate cu proiectele pe care le-am susținut. Am convingerea că împreună putem construi un viitor trainic și luminos pentru acest oraș, pentru copiii, tinerii și părinții noștri.

Cred că este momentul în care întreaga societate, fiecare dintre noi, trebuie să facă o analiză corectă asupra prezentului și asupra modului în care vom construi viitorul nostru și al copiilor noștri. Schimbările nu se produc de la sine, schimbările se întâmplă atunci când oamenii aleg să se implice și să acționeze. Împreună putem schimba lucrurile în bine și putem transforma Turda în orașul pe care îl dorim cu toții." Cristian Octavian Matei - Președinte PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS