Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristina Burciu, PNL: Menținerea unor măsuri de restricție este o decizie luată strict în beneficiul românilor

PNL
Typography

Evoluția numărului de noi cazuri de infectare cu coronavirusul ar impune, în opinia specialiștilor o nouă prelungire a stării de alertă.  Guvernul PNL nu se joacă cu sănătatea românilor, nu pune în balanță vieți contra voturi și îți justifică toate măsurile cu gândul la viața românilor.

Din nefericire, responsabilii medicali susțin că încă sunt riscuri însemnate, iar conducerea executivă a țării are datoria și răspunderea de a le gestiona. Totodată, persistă perioadă de criză internațională, context în care, deși au fost luate măsuri de ridicare a restricțiilor, toate statele au rămas în gardă.

În acest sens, Guvernul PNL a fost nevoit să ia decizii menite să afecteze modul de viață al românilor. Nu s-au instituit însă restricții doar de dragul restricțiilor, ci regulile au fost dispuse pentru a salva vieți și a proteja sănătatea oamenilor.

PNL a fost, este și va fi garantul libertății, democrației și al drepturilor omului în România. În aceste condiții, starea de alertă este un instrument indispensabil în această perioadă în care revenim la viața normală, deoarece ne dă posibilitatea unei acțiuni rapide dacă cumva va apărea o situație gravă.

Argumentele invocate de răuvoitori privind cifrele îmbolnăvirilor sunt demontate chiar de reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, medicul Alexandru Rafila, care afirmă că este imposibil ca datele privind diagnosticările cu COVID-19 să fie manipulate, în condițiile sistemului securizat de raportare, în care fiecare județ își introduce raportările zilnice.

Alături de oameni, cu sprijinul și sacrificiile acestora, Guvernul PNL a trecut România cu bine peste partea cea mai grea a acestei crize. Executivul este partenerul populației și construim o relație bazată pe încredere reciprocă.

Autoritățile se bazează în continuare pe responsabilitatea individuală și pe sprijinul românilor cu putere de răspundere în societate: părinți, profesori, vânzători, transportatori, lucrători în alimentație publică, etc. Sunt încrezătoare că lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp și sigur mod posibil.

Deputat PNL Cluj,
CRISTINA BURCIU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS