Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Dorin Lojigan: “Nu mi se pare corect să să nu ni se ceară un punct de vedere. Noi nu ne-am exprimat public în acest sens”

PNL
Typography

În urma articolului publicat de Agora Media referitor la posibilitatea ocupării funcţiei de prefect de către social-democratul Alexandru Cordoş, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, şi-a exprimat nemulţumirea pentru faptul că nu a fost contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere referitor la subiectul materialului.

Nu mi se pare corect să nu ni se ceară un punct de vedere, să ni se pomenească numele şi nici măcar să nu fim întrebaţi nimic. S-a pomenit numele meuu şi al domnului Cristian Haiduc deşi noi nu ne-am exprimat public în acest sens, nu am zis că am dori noi să fie în funcţie persoana X sauu Y”, spunea Dorin Lojigan într-o discuţie telefonică avută cu puţin timp în urmă.

De asemenea, edilul de la Câmpia Turzii a precizat că indiferent ce discuţii ar fi existat - dacă au existat - fie la nivel de PNL Cluj sau chiar la nivel de PNL naţional privind desemnarea prefecţilor în judeţe ca urmare a schimbării coaliţiei de guvernare şi a guvernului, nici Dorin Lojigan şi nici Cristian Haiduc nu s-au exprimat în mod public referitor la persoana care ar urma să ocupe funcţia de prefect al judeţului Cluj în urma criteriilor de la nivelul noii alianţe de guvernare formate după demiterea guvernului Câţu.

Întrebat în mod direct dacă doreşte să i se prezinte punctul de vedere, edilul de la Câmpia Turzii a spus că nu insistă în mod special în acest sens (a lăsat la latituudinea noastră) dar şi-a exprimat din nou dezamăgirea că nu a fost contactat iniţial să îşi exprime poziţia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS