Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

TNL Turda organizează un curs de condus preventiv pentru turdeni, în colaborare cu Școala de Șoferi Pegasus

PNL
Typography

Considerăm că, pe lângă confortul, bucuria și adrenalina pe care o avem atunci când suntem la volan, avem o responsabilitate imensă. Orice mică greșeală la volanul unei mașini, unei cutii de metal de aproape 2 tone, poate să coste enorm - bani, timp sau vieți umane.

Organizăm acest eveniment pentru a educa și instrui șoferii din Turda și împrejurimi. Din păcate, fiind la prima ediție, nu avem disponibile decât 10 locuri pentru curs. Acesta e complet gratuit, dar câștigătorii sunt extrași pe baza răspunsurilor la întrebările din postarea de pe Facebook.

Pentru concurs, puteți accesa postarea de pe pagina noastră: 

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zJcPbL1Q2Ausata9RjkVPaVsMTr6d7H6s3XXvEPgoUCS6KQoacDn63JFsh2omc2Bl&id=100067697470921

 

Mulțumim Școlii de Șoferi Pegasus, care s-au alăturat cu mare drag acestui eveniment, pentru a contribui la siguranța rutieră de pe șoselele Turzii.

Pentru alte detalii, ne puteți contacta pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la 0724046519.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS