Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cristina Burciu, PNL: Peste 1,2 milioane de români aflați în risc de vulnerabilitate socială au primit pachete alimentare cu produse autohtone

PNL
Typography

Peste 1,2 milioane de oameni au intrat în posesia pachetelor alimentare cu produse românești, oferite ca sprijin de către Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă.

Beneficiarii eligibili ai acestui program de susținere sunt familiile și persoanele singure care primesc venitul minim garantat și alocațiile pentru susținerea familiei, precum și alte persoane sau familii aflate temporar în situații sociale și financiare critice.

Prin aceste instrumente de încurajare concretă, Executivul condus de

 PNL asigură un sprijin real și absolut necesar românilor din categoriile vulnerabile, pentru a putea face față creșterilor de prețuri și majorării inflației.

Pachetele cu produse conțin 12 alimente de bază, distribuite din 38 de sortimente, proveniența acestora fiind exclusiv de la producătorii autohtoni.

Coeziunea socială și reducerea sărăciei extreme, precum și a numărului românilor aflați în risc de vulnerabilitate, se află printre preocupările de prim rang ale Guvernului Nicolae Ciucă. Astfel, în acest an va continua acordarea de diverse forme de ajutor din fonduri europene, pentru care există deja un buget de 1,8 miliarde de euro, la dispoziția Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. Mai mult decât atât, în această perioadă este în plină derulare elaborarea procedurilor și strategiilor de adoptare de soluții noi, în vederea asigurării unui trai decent tuturor categoriilor vulnerabile ale populației.

Executivul își propune ca toți românii care se confruntă cu situații materiale dificile să fie ajutați să primească sprijinul necesar, în vederea acoperirii tuturor nevoilor indispensabile unui trai satisfăcător.

Consider lăudabil că românii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, primesc în acest an o serie de bonificații de sprijin, respectiv suma de 1.400 de lei pentru achitarea cheltuielilor la energia electrică, pachetul de 24 kilograme cu produse alimentare, cele șase tranșe de 250 de lei pentru mese calde, precum și suma de 500 de lei destinată hainelor și rechizitelor copiilor.

Deputat PNL Cluj,
CRISTINA BURCIU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS