Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

GiveBack Nights - Echipa TNL Turda vine cu un program pentru comunitatea turdeană

PNL
Typography

Tineretul Național Liberal (TNL) Turda este încântat să prezinte programul „GiveBack Nights”, o inițiativă menită să ofere comunității informații valoroase în mod gratuit. Programul este deschis pentru oricine, fără a fi necesară afilierea politică, și oferă oportunitatea de a participa la evenimente tematice cu specialiști din diverse domenii.

„GiveBack Nights” are ca scop consolidarea comunității și crearea de valoare în rândul turdenilor. Unul dintre aspectele cheie ale programului nostru este deschiderea către oricine. Nu contează dacă ești sau nu simpatizant al PNL. Dacă ești membru al comunității și subiectele abordate sunt de interes pentru tine, te așteptăm cu drag să participi. Evenimentele noastre sunt complet gratuite, iar singura ta motivație trebuie să fie dorința de a învăța și de a contribui la creșterea comunității turdene.

Programul „GiveBack Nights” se remarcă prin aducerea de specialiști cu expertiză reală în subiectele abordate. De la medici și istorici la avocați, informaticieni sau economiști, promovăm întotdeauna experți cu cunoștințe valoroase. Căutăm mereu să aducem la evenimente oameni cu istorie de formare și experiență în domeniu, care să îți ofere un plus de valoare și să răspundă la întrebările tale.

Evenimentele noastre sunt locul potrivit pentru networking și crearea de legături cu oameni cu aceleași interese. Indiferent că îți dorești să discuți despre sănătate, istorie, tehnologie, economie sau alte subiecte de interes, vei avea șansa de a întâlni persoane care împărtășesc aceleași pasiuni și să îți faci colaboratori sau prieteni noi.

Pentru a asigura că temele abordate sunt relevante pentru comunitatea turdeană, consultăm cetățenii înainte de a stabili subiectele evenimentelor. Ne dorim să aducem răspunsuri la nevoile și problemele concrete cu care se confruntă Turda și să contribuim astfel la dezvoltarea comunității noastre.

Evenimentele din cadrul programului „GiveBack Nights” se desfășoară în locații turdene, cu scopul de a susține și sprijini afacerile locale. Ne străduim să găsim locații cât mai confortabile și primitoare, pentru a-ți oferi o experiență plăcută în timpul participării.

Participarea la evenimentele „GiveBack Nights” este gratuită. În calitate de organizatori, TNL Turda suportă costurile evenimentelor, iar tu ești invitat să vii alături de noi cu buna dispoziție și dorința de a învăța lucruri noi.

Formatul evenimentelor este de tip panel, unde invitații îți prezintă bazele domeniului iar tu ai posibilitatea să îți împărtășești întrebările și preocupările. Prin intermediul discuțiilor interactive, ne dorim să creăm un dialog real și să oferim informații valoroase publicului nostru.

Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să urmărești canalele oficiale ale TNL Turda, precum pagina de Facebook sau site-ul evenimentului, unde vei găsi formularul de înscriere pentru fiecare eveniment. Articolele de presă vor fi publicate pentru a oferi mai multe detalii despre fiecare eveniment în parte.

„GiveBack Nights” este programul nostru de a contribui și a conecta comunitatea. Te așteptăm cu brațele deschise, indiferent de afilierea politică, să fii alături de noi pentru a crea valoare în comunitatea turdeană.

Abonează-te la pagina de Facebook a TNL Turda pentru a rămâne la curent cu inițiativele derulate:

Accesează site-ul pentru mai multe informații privind acest program:

https://tineret.pnlturda.ro/

https://www.facebook.com/TineretulNationalLiberalTurda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS