Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Mărţişoare şi flori de la tinerii liberali turdeni

PNL
Typography

Mai mulţi tineri din organizaţia de tineret a filialei turdene a Partidului Naţional Liberal au dorit azi, 1 martie, să fie mai aproape de doamne şi domnişoare.

Cea mai facilă variantă a fost reprezentată, mai ales într-o dată de 1 martie, de câteva cutii cu mărţişoare şi câteva buchete de frezii.

Dar primul pas trebuia, deci, făcut: o fotografie de grup în faţa sediului PNL Turda cu armata de liberali. După aceea, pas cu pas, se putea da liber la dăruire.

Astfel, înarmaţi cu mărţişoare şi flori (galbene, cum altfel?), tinerii au pornit în zona pietonală din centrul municipiului Turda la oferit flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor pe care le întâlneau în cale.

Aşa cum se precizase şi în comunicatul prin care a fost anunţată acţiunea, mărţişoarele au fost confecţionate manual de copiii de la centrul de pe lângă mănăstirea de la Dumbrava.

"1 martie reprezintă începutul primăverii calendaristice şi cu această ocazie organizaţia de tineret a PNL a organizat o activitate prin care marcăm atât frumuseţea acestui minunat anotimp cât şi frumuseţea minunatelor noastre doamne" spunea profesorul Ciprian Rigman, cel care a fost alături de tinerii liberali în demersul acestora din data de 1 martie.

De asemena, spunea acelaşi Ciprian Rigman, o acţiune similară ar fi programată şi pentru data de 8 martie, când "vom oferi flori (...) pentru a celebra în acest fel Ziua Internaţională a Femeii pentru că femeile reprezintă, pentru toată lumea, cred, simbolul frumuseţii, simbolul maternităţii, simbolul renaşterii, până la urmă".

Acţiunea tinerilor liberali a continuat apoi şi în cartierul Oprişani, în zona Materna.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS