Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Interes major pentru concursul de ciclism organizat de PNL Turda

PNL
Typography

- comunicat -
Sâmbătă, 16 aprilie 2016, între orele 10:00 – 13:00, a avut loc competiția de ciclism organizată de PNL Turda. La concurs au participat aproape 30 de practicanți ai acestui frumos, dar solicitant, sport, care s-au bucurat din plin de vremea frumoasă și de provocările traseului. 

Circuitul ales de organizatori a însumat 40 de km, macadam și șosea, pe itinerarul Turda-Săndulești-Cheile Turzii.  Startul competiției s-a dat din Parcul Central al municipiului, iar sosirea a avut loc pe platoul din proximitatea Castrului Roman. La eveniment a fost prezent și domnul primar Tudor Ștefănie, președinte al PNL Turda, care i-a felicitat pe sportivi pentru efortul depus, exprimându-și, totodată, speranța că asemenea evenimente sportive vor deveni o tradiție locală, având în vedere pitorescul și diversitatea geografică a zonei, fapt care permite conturarea unor trasee competiționale atractive pentru practicanții sportului pe bicicletă.

Câștigătorii concursului au fost: Florea Adrian (locul I), Marin Mărie (locul II) și Florea Sergiu (locul III). Cei trei merituoși câștigători au fost recompensați de organizatori cu diplome, cupe și carduri cadou la magazinul de articole sportive Dacathlon, însumând 300 RON pentru locul I, 200 RON pentru locul II și 100 RON pentru locul III. Mai mult decât atât, medicul stomatolog Radu Mârzea, unul dintre generoșii sponsori ai competiției, s-a oferit să le acorde celor trei sportivi clasați pe podium servicii medicale gratuite. De asemenea, toți concurenții au primit diplome de participare.

Având în vedere succesul evenimentului și numărul mare de iubitori ai ciclismului din Turda și împrejurimi, PNL Turda își propune să construiască o tradiție locală în privința acestui gen de competiții, pe care le va organiza de două ori pe an: la începutul primăverii și la începutul toamnei.

Mulțumim tuturor participanților și felicitări câștigătorilor!

Organizația PNL Turda 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS