Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

"Sportul rege" a fost onorat cum se cuvine la competiția de minifotbal organizată de PNL Turda

PNL
Typography

- comunicat -
Sâmbătă, 23 aprilie 2016, între orele 09:00 – 16:00, s-a desfășurat competiția de minifotbal organizată de PNL Turda, pe terenul sintetic din Parcul Central al municipiului. La concurs au participat 8 echipe, compuse din câte 8 jucători (un portar, 5 jucători de câmp și 2 rezerve), care au oferit numeroșilor spectatori meciuri extrem de disputate și de atractive, o adevărată pledoarie pentru practicarea "sportul rege".

În ceea ce privește ierarhia finală a competiției, locul I a fost adjudecat de echipa FC Stațiunea, locul al II-lea de echipa Seso, în timp ce pe locul al III-lea s-a situat echipa Pasărea Spin. Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat Ionel Scuturici (FC Stațiunea), iar cel mai bun jucător de câmp a fost nominalizat Daniel Bria (FC Stațiunea). Echipele clasate pe podium au fost premiate de organizatori cu cupe, diplome și premii în bani (200 RON – locul I; 150 RON – locul II și 100 RON – locul III). În plus, medicul stomatolog Radu Mârzea, un pasionat microbist și un inimos suporter al Universității Cluj (”Șepcile Roșii”), a oferit echipelor câștigătoare vouchere de servicii medicale gratuite. De asemenea, toți concurenții au primit diplome de participare. Mulțumim Policlinicii Oprișani, cu deosebire domnului doctor Bogdan Gheorghe, pentru asistența medicală calificată oferită sportivilor angrenați în concurs.

După extrem de reușita competiție de ciclism, care a creat o mare emulație în rândul pasionaților de mișcare de orice vârstă, succesul concursului de minifotbal obligă PNL Turda să gândească permanentizarea unor asemenea inițiative, menite să predispună cetățenii urbei la practicarea sportului în aer liber. Este ceea ce promitem tuturor pasionaților de fotbal din municipiul nostru.

Mulțumim tuturor participanților și felicitări câștigătorilor!

Organizația PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS