Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Peneliştii turdeni au ieşit în Poiana

PNL
Typography

În plină campanie electorală, "liberalii turdeni au ieșit în mijlocul cetățenilor din cartierul Poiana", se precizează în comunicatul despre ieşirea care a avut loc vineri, 13 mai, la orele 16.30, comunicat transmis de liberalii turdeni.

În acelaşi comunicat se mai precizează:

"La acțiunea electorală a participat un grup de 40 de liberali: actuali consilieri locali, candidați propuși de formațiunea noastră politică pentru viitorul Consiliu Local, care se va forma în urma alegerilor locale din 5 iunie, membri ai organizațiilor de tineret și pensionari.
În cadrul acțiunii electorale, liberalii au discutat cu cetățenii din Poiana problemele administrative și sociale care îi preocupă și au oferit materiale cu mesaj electoral.
Fără nicio excepție, liberalii s-au bucurat de o primire prietenoasă și interesată a cetățenilor din cartierul Poiana, fapt pentru care le aducem sincere mulțumiri, asigurându-i, totodată, de faptul că propunerile, doleanțele și recomandările lor vor figura pe agenda viitorilor aleși locali liberali".

Dar cum o poză face mai mult decât o mie de cuvinte, poate o singură fotografie cu primirea călduroasă era cât zece comunicate ca cel primit. Dar nu am primit şi fotografii, doar text şi siglă de partid... Dar apropo: de ce a fost nevoie să se menţioneze în comunicat că liberalii s-au bucurat de o primire prietenoasă "fără nicio excepţie"? Poate cineva să îndrăznească a-şi închipui că există cumva posibilitatea să existe suspiciunea suspiciunea că liberalii turdeni nu sunt iubiţi în Turda peste tot pe unde merg, mai ales după ce s-au aliat cu PDL şi au şi cel mai candidat (intenţionat am scris aşa) la primărie? Doar o întrebăm... dacă e voie...

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS