Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Mon, May
230 New Articles

Senatorul Alin Tişe susţine importanţa proiectelor lui Dorin Lojigan

PNL
Typography

- contact -
Prezent la conferinţa de presă organizată de PNL Câmpia Turzii, în data de 25 mai 2016, Alin Tişe a promovat necesitatea reindustrializării municipiului Câmpia Turzii. Alături de primarul comunei Luna, Laurenţiu Tör, şi candidaţii liberali pentru funcţia de consilier judeţean, Cristian Haiduc şi Dumitru Drăghici, senatorul liberal a confirmat la Câmpia Turzii importanţa proiectelor lui Dorin Lojigan.

Dacă în 2012, unii susţineau că vremea marii industrii a trecut,  în 2016 Dorin Lojigan şi echipa liberală de la Câmpia Turzii crede cu hotărâre în viabilitatea celui mai important proiect al lor: reindustrializarea municipiului Câmpia Turzii prin reluarea proiectului Parc Industrial TETAROM 5, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj.

Singurul  TETAROM 5 pe care noi îl promitem în acest mandat de patru ani este pentru zona Câmpia Turzii”, a ţinut să precizeze Alin Tişe. Liderii liberali au ţinut să sublinieze că beneficiile unui astfel de proiect nu rezultă din  taxe şi impozite mici plătite de investitori (ca urmare a acordării de facilităţi fiscale), ci din crearea de locuri de muncă. Aceasta este singura premisă reală care contribuie la dezvoltarea comunităţii pe termen lung.

În încheiere, Alin Tişe a transmis locuitorilor din Câmpia Turzii „să aibă încredere în Dorin Lojigan şi proiectele sale, iar prezenţa mea aici este o garanţie că aceste proiecte vor fi însuşite de PNL”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS