Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Binele Municipiului Turda între asumare și populism

PNL
Typography

- comunicat -
În cadrul dezbaterii televizate din 31 mai 2016 a candidaților pentru funcția de Primar al Municipiului Turda, actualul primar și candidat al Partidului Național Liberal pentru un nou mandat, Tudor Ștefănie, a propus contra-candidaților săi încheierea unui protocol de colaborare care să pună mai presus de interesele de partid interesul municipiului Turda și al cetățenilor săi, propunând sprijinirea proiectelor de interes pentru Turda în cadrul viitorului Consiliu Local, indiferent de inițiatorul proiectului, colaborarea în vederea atragerii de fonduri naționale sau europene care susțin dezvoltarea orașului și crearea de locuri de muncă, precum și colaborarea în vederea susținerii și promovării activităților sociale și culturale organizate în Municipiul Turda. 

Acest apel s-a bazat pe convingerea că toți candidații pentru funcția de Primar au pornit pe acest drum animați de dorința de a dezvolta Turda, lăsând la o parte populismul și demagogia specifice campaniilor electorale și gata să pună întotdeauna interesul cetățenilor mai presus de interesele personale sau de partid. La finalul dezbaterii contra-candidații au solicitat un termen de 24 de ore pentru a se decide dacă semnează Protocolul de colaborare. Cele 24 de ore au trecut. Observăm cu dezamăgire că binele Turzii este, pentru unii, doar un slogan de campanie electorală și că, de fapt, tot ceea ce au spus în ultima lună a fost demagogie electorală.  

Organizația PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS