Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Mon, May
230 New Articles

Declaraţii după vot: Tudor Ştefănie, candidat PNL la Primăria Turda | VIDEO

PNL
Typography

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie - candidat pentru un nou mandat de primar al municipiului Turda din partea PNL - a votat la una din secţiile de votare amenajate la Şcoala Gimnazală "Andrei Şaguna" din Turda.

Primarul a fost însoţit de familie - soţie şi fiică - precum şi de membri de partid şi candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali.

După ieşirea de la urne Tudor Ştefănie a declarat că şi-a exprimat un vot democratic, vot prin care a dorit continuitatea la Primăria Turda.

Iată ce altceva a mai declarat Tudor Ştefănie:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS