Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

De dragul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan refuză şansa de a fi parlamentar

PNL
Typography

Ca urmare a discuțiilor purtate la nivelul organizației PNL Cluj cu privire la stabilirea candidaților pentru Camera Deputaților cu prilejul alegerilor care vor avea loc la sfârșitul acestui an, doresc să vă informez că am fost propus și votat de către colegii mei pe un loc eligibil pe această listă și pentru asta le mulțumesc. Încrederea lor ma onorează. 

Totodată, îmi este clar că acesta nu a fost și nu este încă obiectivul meu... Câmpia Turzii însă este. 

Îmi doresc să recompensez încrederea pe care mi-ați conferit-o la alegerile locale și să bifez împreună cu echipa pe care o am alături toate acele obiective pe care le-am prezentat în campania electorală și nu numai acelea. Nu am facut-o atunci ca să dea bine, ci mi-am propus acele obiective pentru că sunt realizabile și înspre binele orașului și al nostru, al tuturor. Și sunt convins că datorăm acestui oraș un alt traiect! 

Prin urmare, am ales să rămân Primar al Municipiului Câmpia Turzii și să continuăm să muncim aici, împreună pentru orașul nostru și pentru FIECARE.

Președinte PNL
av. Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS