Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Irina Munteanu este cea pe care PNL Câmpia Turzii vrea să o trimită în Parlamentul României

PNL
Typography

În dimineaţa zilei de duminică, 23 octombrie, Partidul Naţional Liberal Cluj a depus, la Biroul Electoral de Circumscripţie, listele cu candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat pentru alegerile parlamentare de la finele acestui an.

Surpriză sau nu, candidatul propus de PNL Câmpia Turzii pentru camera deputaţilor este o femeie: Irina Munteanu.

Cu mândrie vă comunic ca oraşul nostru este reprezentat pentru prima dată de o femeie, colega noastră, Irina Munteanu, un profesionist desăvârşit cu o bogată experienţă profesională pe mai multe domenii de activitate, o persoană tânără, proactivă, o luptătoare pentru ideile şi valorile în care crede” preciza Dorin Lojigan - preşedinte al PNL Câmpia Turzii şi primar al aceluiaşi municipiu - într-o postare pe facebook, postare în care îndemna: “Vă îndemn să aveţi încredere în echipa PNL şi în Irina Munteanu, la fel cum şi eu am încredere în valoarea şi determinarea ei. Împreună cu candidata Câmpiei Turzii la Camera Deputaţilor şi colegii noştri, consilieri judeţeni şi consilieri locali, formăm o echipă activă, în slujba cetăţenilor şi pentru FIECARE!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS