Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Fri, Jan
124 New Articles

Campanie caritabilă PNL Turda: ”Donează un produs!”

PNL
Typography

Începând de ieri, 16 noiembrie 2016, și până în data de 2 decembrie 2016, PNL Turda derulează proiectul caritabil “Donează un produs”, cu scopul colectării de alimente destinate familiilor a căror masă de sărbători ar fi mai puțin îmbelșugată fără ajutorul fiecăruia dintre noi.

În cadrul campaniei pot fi donate produse alimentare neperisabile și preambalate, aflate în termen de garanție, precum: ulei, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve, dulciuri etc.

Cetățenii care doresc să se implice în campania noastră pot să doneze produsele la sediul PNL Turda, de pe strada Republicii, nr. 38 (zona centrală a municipiului), de luni până sâmbătă, între orele 10:00-15:00.

Alimentele colectate vor fi donate beneficiarilor în data de 5 decembrie 2016.

PNL Turda va menține pe toată durata campaniei caritabile o evidență clară și transparentă a tuturor donațiilor primite și distribuite, care va putea fi consultată la cerere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS