Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Viziunea PNL privind infrastructura rutieră - Programul de guvernare ”Reclădirea Națională a României 2016-2020”

PNL
Typography

Obiectivele României pentru domeniul transporturilor sunt legate de eficiența instituțională, simplificarea administrativă, reducerea semnificativă a birocraţiei, promovarea legislaţiei privind parteneriatul public-privat şi privatizarea, mai ales în domeniul serviciilor.

PNL propune măsuri de conectare a tuturor regiunilor istorice prin autostrăzi europene:

  • - conectarea Țării Românești cu Transilvania și Banatul prin prioritizarea construirii autostrăzii Sibiu – Pitești și finalizarea Coridorului Pan-European (Arad – Sibiu – București – Constanța)
  • - conectarea Moldovei cu Transilvania prin demararea construcţiei autostrăzii Unirii: Tg. Mureș – Iași – Ungheni, prin constituirea Fondului Român de Dezvoltare Urban Rural (FRDUR).
  • - conectarea Olteniei cu Banatul prin autostrada Olteniei (de la Timișoara până la Calafat, parte a Coridorului Orient/Est-Mediteraneean, care va lega porturile din nordul Germaniei de Balcani).
  • - demararea construcţiei autostrăzii Comarnic – Brașov

Pentru o Românie cu o infrastructură modernă, în 11 decembrie, VOTĂM PNL!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS