Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Despre cum să devii, într-o zi de vineri, ”Pinocchio”!

PNL
Typography

Pe data de 9 decembrie PNL Turda a transmis un comunicat pe care am întârziat în a-l publica. Este vorba despre un comunicat asupra căruia o să revenim - pentru că merită! - dar pe care îl redăm în cele ce urmează (titlul de mai sus aparţine, cum e şi normal, autorului, adică PNL Turda):

În ultima lună ne-a fost dat să asistăm la o adevărată avalanșă de populisme venite din zona Primăriei Turda, cu unicul scop de a manipula electoral cetățenii municipiului. Ultima minciună, cea sfruntată, este știrea aprobării finanțării guvernamentale pentru construirea unei săli polivalente în Turda.

De fapt, titlul comunicatului Primăriei nu rezonează deloc cu textul care îl însoțește, căci aprobarea finanțării este una, iar includerea pe lista obiectivelor care pot fi finanțate, într-un timp mai lung sau mai scurt de către Compania Națională de Investiții (CNI), este cu totul altceva. Mai concret, textul comunicatului Primăriei ne avizează că proiectul construirii unei săli polivalente în Turda a fost inclus pe lista de investiții posibile ale CNI, iar titlul comunicatului ne informează că s-a aprobat deja finanțarea acestui proiect?! Este o punere a carului în fața boilor! Se confundă grosolan și voit prezența proiectului sălii polivalente pe o listă de investiții ipotetice a CNI, cu aprobarea finanțării! În concluzie, nu este vorba despre nicio finanțare, ci doar despre prezența acestui proiect pe o listă de obiective potențiale ale CNI, care pot fi sau nu finanțate. 

Prin urmare, o minciună sfruntată, marcă înregistrată PSD! Trist este că Primăria, ca instituție publică, este folosită ca mijloc de propagandă PSD, iar această instituție ajunge să fie asociată cu minciuna! 

Îi solicităm primarului Cristian Matei să ne spună când a fost elaborat acest proiect al construirii unei săli polivalente în Turda și când a fost el depus la Compania Națională de Investiții? Nu cumva în timpul administrației Ștefănie? Nu cumva figurează el de câțiva ani pe lista de investiții CNI, fără să i se fi aprobat finanțarea? O întrebăm și pe candidata PSD Cristina Burciu dacă își asumă minciunile primarului Matei, care tinde din ce în ce mai mult să-l concureze cu succes pe vestitul personaj de basm Pinocchio. Atenție la nas, domnule primar Matei, creșterea lui poate crea neplăceri cumplite!

În final, mai avem o întrebare pentru directorul-candidat PSD Cristina Burciu: este adevărat că astăzi, 9 decembrie, salariații CAA au avut program de lucru redus, până la ora 12, oferindu-li-se și premii substanțiale din banii plătiți de turdeni pentru apă și canalizare? Doamnă director-candidat Cristina Burciu este vorba despre o acțiune de motivare electorală? Nu de altceva, dar Moș Nicolae a trecut, iar Moș Crăciun nu a venit încă...

PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS