Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Peneliştii de la Câmpia Turzii "acuză" pesediştii din CJ Cluj de "jocuri de societate": "Consilierii județeni ai PSD se joacă de-a alba-neagra cu destinele municipiului nostru"

PNL
Typography

- comunicat -
Potrivit Legii bugetului de stat pe anul 2017, din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată aprobate prin legea bugetului de stat şi din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale care revin unităților administrativ - teritoriale, prin hotărâre a consiliului județean pentru Câmpia Turzii a fost alocată suma de 1.195.000 lei.

Această sumă a fost repartizată ca urmare a unor consultări pe care președintele CJ, Alin Tișe, le-a inițiat cu toți liderii de grup politic din forul județean, inclusiv cu reprezentanții PSD. Deși alocările către primăriile din județ s-au făcut după consultarea și acceptarea amendamentelor propuse de PSD, proiectul de hotărâre a fost votat cu 21 de voturi pentru, 7 abțineri și trei consilieri județeni nu au votat.

Dacă în timpul discuțiilor dintre Alin Tișe, Vakar Istvan și Remus Lăpușan cei de la PSD nu au avut nimic de obiectat, mai ales după acceptarea amendamentelor propuse de către ei, în timpul emisiunii ”1 la 1”, de la Realitatea FM Cluj, Remus Lăpușan a declarat cu nonșalanță: ”Domnul Tişe a propus o formulă de alocare a acestor bani, iar ... Noi nu am votat-o şi au fost colegi care s-au şi abţinut".

În cazul ăsta ce ar mai trebui să înțeleagă locuitorii municipiului: că reprezentanții PSD din CJ sunt de acord cu modificarea, dar nu acceptă să se schimbe nimic? Sau pentru consilierul județean PSD din Câmpia Turzii, Petrică Pop, e mai important să nu voteze sumele pentru Câmpia Turzii? 

Sigur, ar mai fi și o altă concluzie și aici recunoaștem tipul de negociere marca PSD: să ne vedem noi cu sacii în căruță (acceptarea amendamentelor propuse în favoarea comunelor cu primari PSD) și apoi dă-le pace că noi oricum votăm contra.

Consilierii județeni ai PSD se joacă de-a alba-neagra cu destinele municipiului nostru: una zic, alta gândesc și, cu siguranță, alta fac.

Ni se pare absurd ca un consilier județean PSD din Câmpia Turzii, fie el și unul condamnat de Curtea de Apel Cluj ca fiind incompatibil, sau fie el și în concediul de ma(pa)ternitate pe 7000 lei pe lună, să se abțină sau să voteze împotriva propriului lui oraș, atâta timp cât clamează de ani buni patriotismul local care îl caracterizează ca și cum ar fi o marcă personală. Se prea poate ca în privința patriotismului să nu îl întreacă nimeni, dar ar fi cazul să și demonstreze ceva în privința asta că de povești psiho-socio-mocio-ciocio suntem sătui ca de corcodușe verzi.

În final, mulțumim celor doi consilieri județeni PNL Câmpia Turzii, Cristian Haiduc și Dumitru Drăghici pentru aportul adus la obținerea celei mai mari sume obținută vreodată de municipiul nostru, de la bugetul Consiliului Județean Cluj, la prima acordare din an.

Biroul de presă al PNL Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS