Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

“Sănătate prin verticalitate”, proiect demarat de “Asociaţia Liberalism pentru Comunitate”

PNL
Typography

Asociaţia „Liberalism pentru Comunitate Câmpia Turzii continuă acțiunile demarate în anul 2016 în cadrul proiectului ”Sănătate prin verticalitate”.

Aflat la a doua ediție, activitățile proiectului răspund nevoilor de profilaxie a posturii și se adresează în mod deosebit elevilor prin intermediul unei sesiuni de prezentare a celor mai des întâlnite deficiențe la nivelul coloanei vertebrale în rândul copiilor, cauze, consecințe și modalități de prevenire. 

Desfășurat în parteneriat cu specialiști în fiziokinetoterapie și recuperare medicală proiectul ”Sănătate prin verticalitate” are ca scop educarea unui stil de viață sănătos în rândul elevilor, cu prilejul săptămânii ”Școala Altfel” și cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, care s-a sărbătorit în această lună, denumită generic luna sănătății. 

Partener al Asociației Liberalism pentru Comunitate în cadrul acestei activități este domnul Anca Moldvai Sebastian, fiziokinetoterapeut, cu o vastă experiență în recuperarea medicală a copiilor, tinerilor și vârstnicilor deopotrivă. Această sesiune de informare va cuprinde o parte teoretică (slide-uri) și o parte practică (demonstrații). 

Beneficiarii direcți ai acțiunii sunt aproximativ 350 de elevi de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” , Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” și Liceul teoretic „Pavel Dan”. Prin intermediul acestei acțiuni se urmărește conștientizarea importanței prevenirii apariției deficiențelor la nivelul coloanei vertebrale, inclusiv sfaturi pentru părinți și informarea cu privire la cauzele și consecințele apariției acestor deformări, incidența lor fiind îngrijorătoare în rândul minorilor, de la vârste tot mai fragede.

Sănătatea este importantă pentru FIECARE și grija pentru copii aparține atât părinților, cât și cadrelor didactice și celorlaltor specialiști din comunitate!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS