Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Jun
103 New Articles

Municipiul Câmpia Turzii beneficiază, din nou, de finanțări record de la Consiliul Județean Cluj, datorită implicării active a reprezentanților PNL

PNL
Typography

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj, care a avut loc în data de 31 ianuarie 2018, municipiului Câmpia Turzii i-a fost virată suma de 1,48 milioane de lei din cotele defalcate din impozitul pe venit.

Astfel, municipiul nostru a beneficiat de a doua cea mai mare sumă de bani dintre toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului Cluj, ceea ce dovedește încă o dată importanța și accentul pus pe dezvoltarea Câmpiei Turzii.

Având în vedere faptul că măsurile nesăbuite ale Guvernului PSD(ragnea) au sustras de la bugetul local al municipiului nostru peste 1,4 milioane de euro, sumă care era atribuită din cotele defalcate pe impozitul de venit, vestea bună venită ieri de la Cluj schimbă puțin în bine configurația economico-financiară a bugetului local pentru anul 2018. (a orașului.)

În numele cetățenilor din Câmpia Turzii, Biroul Politic Local al organizației PNL Câmpia Turzii, dorește să le mulțumească atât președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, pentru implicarea în bunul mers al municipiului nostru, cât și colegului nostru de partid, consilierul județean Dumitru Drăghici, care a votat pentrula acest proiect de hotărâre.

Nu același lucru îl putem spune despre consilierul județean PSD, Petre Pop, care deși susține că este PRO CÂMPIA TURZII, s-a abținut a doua oară de la vot, în semn de “ respect“  față de șeful său de la Turda.

Dacă pentru unii sărbătorirea centenarului României înseamnă întoarcerea cu o sută de ani în urmă prin lipsirea de resurse financiare, pentru PNL înseamnă cu totul altceva.

Cu toată abținerea cu reavoință a PSD-ului, colegii noștri liberali au dat dovadă încă o dată de maturitate și că interesele municipiului nostru primează în fața oricăror jocuri politice, facilitând atragerea celei mai mari finanțări de la Consiliul Județean din istoria Câmpiei Turzii.

Biroul de presă al organizației locale a PNL Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS