Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Fri, Jun
122 New Articles

Comunicat: TNL Câmpia Turzii susține viața | VIDEO

PNL
Typography

Astăzi a avut loc cea de-a doua ediție a campaniei “Donează sânge. Salvează vieți”, inițiativă a TNL Câmpia Turzii și a Asociației Liberalism pentru Comunitate.

S-a înregistrat un nou succes prin faptul că un număr tot mai mare de donatori au răspuns invitației noastre, confirmând faptul că intenția noastră este binevenită în comunitate prin simț civic și mai ales solidaritate.

Cei 80 de donatori care au înțeles să susțină demersul nostru au asigurat o cantitate de sânge donată de 36 l, adică în jur de 100 de vieți salvate.

Buna colaborare cu reprezentanții Centrului de Transfuzie Regional Cluj și prezența donatorilor sunt factorii care au asigurat succesul acțiunii, noi oferind cadrul necesar desfășurării acestor tipuri de inițiative în municipiul nostru. Atâta timp cât aceste două variabile de succes persistă, aceste campanii de donare de sânge vor continua cu siguranță la interval de trei luni.

Dorim să mulțumim în primul rând donatorilor, care au înțeles că prin gestul lor de astăzi și de fiecare dată salvează vieți.

Mulțumim de asemenea Centrului de Transfuzie Regional Cluj, reprezentat prin doamna dr. Adriana Sime, domnului Adrian Antal, director al Spitalului Municipal “Dr. Cornel Igna”,  personalului medical care ne-a asistat cu multă bunăvoință și, nu în ultimul rând, primarului municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, pentru contribuția și susținerea lor în cadrul organizării și desfășurării acestei acțiuni.

”Fiecare dintre noi înțelege importanța donării de sânge și ne bucurăm că pentru Câmpia Turzii suntem promotorii unui gest care contează atât de mult în momente în care viața atârnă de un fir de păr. Fiecare dintre noi putem fi actorii a ceea ce înseamnă LIBER SĂ FII RESPONSABIL!“ a declarat Georgiana Sima, președinte TNL Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS